Edikli Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize iyi bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Misyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Başarılar: Okulumuz tüm öğrencilerine kişilik gelişimi düzenli ders çalışma alışkanlığı kazandırarak üst öğrenimlere öğrenci hazılamaktadır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://edikliataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Niğde Merkez Edikli Kasabası

Yerleşim Yeri - Niğde Merkez Edikli Kasabası

Adres - Niğde Merkez Edikli Kasabası

Ulaşım Okulumuza öğretmenlerimiz Belediye ve özel servislerle gidiş geliş yapmaktadır.Öğretmenlerimiz Niğde Merkez de ikamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Beldemiz Niğde Merkez İlçeye 43 km uzaklıktadır.Yollar kasabamıza kadar asfalttır.